Vill du stötta Hysteria? Swisha gärna valfri summa till 076-214 09 01

Avsnitt 8

Dimen Abdulla

Den 20 februari i år släpptes första avsnittet av Hysteria. 7 avsnitt senare kan jag konstatera att podden har lyssnats på och spridits mer än jag kunde tro. Jag känner en tillförsikt över alla de kvinnor, för det är först och främst kvinnor, som hör av sig för att säga att man känner igen sig. Kvinnor som skrivit om podden offentligt men också i sina sociala medier kanaler.

Jag vill tacka alla er som lyssnar och känner en tacksamhet över att kvinnor som Karin Johannisson lämnat oss verk som Den sårade divan som också blev startskottet för Hysteria.

I detta avsnitt återvänder jag till första gästen Dimen Abdulla och vi fortsätter vårt samtal om skapande. Dett samtal blir det sista för säsongen. När podden är tillbaka väntar fortsatta samtal om och med skapande kvinnor.

Fortsätt att höra av er - på återhörande!

/Sara Abdollahi